Algemeen

Wijkkarwei maakt groot verschil door het klaren van kleine klussen


Wijkkarwei is een vrijwilligersinitiatief voor inwoners van de gemeente Echt Susteren. De vrijwilligers verrichten kleine klussen in en om het huis bij mensen die deze karweitjes door bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom niet zelf kunnen doen en die daarbij ook geen hulp kunnen krijgen van familie, buren, vrienden of kennissen.
Voor deze hulp wordt een vaste prijs in rekening gebracht van 5 euro per uur. Verdere kosten bestaan uit het gebruikte materiaal. Wie bijvoorbeeld een peertje in een lamp wil laten vervangen moet wel een peertje kopen of de kosten hiervan betalen. Andere klussen waarvoor het Wijkkarwei ingezet kan worden zijn bijvoorbeeld het verplaatsen van een te zware kast, het ophangen van schilderijtjes, kleine reparaties aan water & elektra , instellen van een TV, DVD Speler, Navigatie, computer, printer, tablet etc.
Voor reparaties aan huishoudelijke apparatuur, computers, verstellen van kleding etc. kunt u terecht in het Repaircafé in Echt. .
Wie meer informatie wil of een klus wil aanmelden bij het Wijkkarwei kan maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur contact opnemen via tel. 06.25197515, via wijkkarwei@gmail.com.
|Doorsturen