Algemeen

Susteren Bruist


In Susteren is een nieuw initiatief van start gegaan. Een groep dames, woonachtig in Susteren heeft zich bij elkaar gepakt en wil Susteren laten bruisen. Elke woensdagmorgen organiseren zij activiteiten in de Harmoniezaal op de Feurthstraat.
Van 10.00 tot 11.30 uur is er de conversatiegroep Samenspraak, waarin mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn, kunnen oefenen samen met vrijwilligers.
Verder komt klussenservice Wijkkarwei er op de woensdag regelmatig bij elkaar om te vergaderen, de klussen te bespreken en te verdelen.
Daarnaast is er elke woensdagmorgen van 10.00 tot ongeveer 11.30 Breicafé. U kunt hier met uw brei- of haakwerk hulp en advies krijgen van een zeer ervaren breister, maar u kunt ook gewoon een kopje koffie komen drinken of gezellig wat kletsen.
Naast deze al lopende activiteiten zijn er een aantal ideeën nog in ontwikkeling, zoals een project over gezonde voeding voor basisschool kinderen in samenwerking met de GGD en de organisatie van de (dorps-)contactdag. Daarnaast bestaat het plan om workshops en lezingen te organiseren.
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meedoen, loop dan eens binnen op woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties