Algemeen

Sjtank Op garandeert een lach voor goed doel!

Door Gilsing lokale media

Zet een aantal comedians bij elkaar en er ontstaat een evenement waarbij lachen de boventoon voert. Zo is Sjtank Op een aantal jaren geleden begonnen en inmiddels wordt de vierde editie dit jaar georganiseerd. Het evenement is een benefietavond voor een goed doel waarbij een aantal Stand Up comedians optreedt en er geld ingezameld wordt.
4 oktober nemen de comedians kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch over en zullen er een fantastische avond van maken. Dit jaar zullen onder andere optreden: Marlon Kicken, Kristel Zweers, Kor Hoebe en Sjoerd Janssen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Arie Koomen, bekend van de lama’s en duo Arie en Sylvester. Er zullen tevens een aantal verrassingsmomenten in de avond te zien zijn. Kortom lachen is gegarandeerd.
Het goede doel voor de benefietavond "Sjtank op" is dit jaar Stichting Stop Hersentumoren. Een stichting die geld inzamelt voor meer onderzoek tegen hersentumoren. Dit jaar zijn Roy en Simone Leibbrand uit Herkenbosch degene die het goede doel vertegenwoordigen.
Simone legt uit: "Ieder jaar krijgen duizend tot 1500 mensen in Nederland een kwaadaardige primaire hersentumor. Dat zijn vier mensen per dag. Van alle kinderen die door kanker overlijden, sterft 41% van hen door een hersentumor. Dat moet stoppen. Wij willen daarom heel veel geld inzamelen voor nieuw hersentumor onderzoek, omdat onderzoek maakt dat er versneld een betere behandeling voor deze patiëntengroep komt".
Roy verteld: “Zo werd er bij mij in november 2014, toen ik 28 jaar was, ook een hersentumor geconstateerd, nadat ik 2 keer een epileptische aanval had gehad. Ik kreeg toen te horen dat ik ongeneeslijk ziek ben. Na een operatie in december 2014 en nog eens in maart 2016 waarna 33 bestralingen en 12 chemokuren volgden, sta ik nu onder 3 maandelijkse controle, waarbij de "scanweek" altijd de nodige onrust en stress met zich mee brengt. De eerste week van september is het weer zover. Hopelijk krijgen we "3 maanden rust". Maar goede moed houden we. Laten we 4 oktober zoveel mogelijk geld inzamelen voor meer onderzoek zodat betere behandelmethodes gevonden kunnen worden! Tijdens de avond is via een veiling onder andere comedian Bram Martens te winnen voor een thuisoptreden. Bram is vaste deelnemer bij Sjtank Op en is zeer begaan met het goede doel, dat hij via deze ludieke actie veel geld hoopt binnen te halen.
Kaarten voor deze avond kosten slechts € 15,- en zijn digitaal te koop via de facebookpagina van Sjtank Op of via vaste verkooppunten: ’t Sjieke Sjeerke, De Boshut, De Aethook, Assurantiekantoor Moors-Gijsmans BV te Herkenbosch en ’t Heukske te Melick.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Enthousiaste oppas aangeboden

  Hoi! Mijn naam is Evelyn, ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een leuk oppasgezinnetje. Ik heb een zusje van 5 en nog 2 oppasadressen (die mij helaas niet vaak meer nodig hebben) met de leeftijden van 4,6 en een tweeling van 5. Ik loop vanuit mijn opleiding onderwijsassistent stage op basisschool de Springdonk in Susteren in groep 1/2 . Vorig jaar heb ik in groep 3 stage gelopen, maar ik heb ervaring met vrijwel alle leeftijden. Ik ben bijna elke avond en elk weekend beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact op. Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer
 • Headline 1

  Fietsendrager

  te koop fietsendrager voor op de trekhaak niet veel gebruikt er kunnen 2 fietsen op vraagprijs €15,- tel. 0653400671 Lees meer
 • Headline 1

  Damesfiets Altra

  Te koop mooie damesfiets merk Altra. Framehoogte 60 cm. Linker handrem iets beschadigd, zie foto 2. Lees meer

Laatste reacties