Algemeen

Kom met je kruiwagen en win 1000 euro!

Door Gilsing lokale media

Spectaculaire openingsactie Bauhaus


Op donderdag 19 juli opent Bauhaus Venlo, het bouwcentrum van 18.000 vierkante meter, de deuren aan de Laurens Janszoon Costerstraat 7 in Venlo. Het bouwcentrum biedt onderdak aan ruim 120.000 producten en onderscheidt zich
daarnaast door klantgerichte services, vakkundig personeel, laagsteprijsgarantie en een bouwmaterialen drive-in. Met een knallende openingsactie wil Bauhaus de eerste Limburgse vestiging vieren met de bewoners. Wie zich op 19 juli tussen zes en zeven uur ‘s ochtends met een kruiwagen meldt bij Bauhaus, krijgt een lot en maakt daarmee kans op een van de 20 waardebonnen van duizend euro. Het belooft een gezellig feest te worden, daar in de vroege uurtjes. Om acht uur gaat de winkel officieel open en kan het publiek, met kruiwagen en al, als eerste de winkel ontdekken. Let op: elke kruiwagen is geldig, maar zonder kruiwagen geen lot!
Meer info: www.BauhausVenlo.nl

Bouwgigant Bauhaus nu ook in Venlo Je kan het niet missen
het enorme, knalrode pand dat in een mum van tijd is opgetrokken aan de Laurens Janszoon Costerstraat in Venlo. Bauhaus Venlo is de derde Bauhaus in Nederland. Het internationale bedrijf heeft 270 bouwcentra in 19 landen in heel Europa en vanaf nu dus ook gewoon hier, bij jou om de hoek. Dat Bauhaus gaat zorgen voor opschudding is zeker. Het bouwcentrum wordt gezien als de klushemel.
Je vindt er van een enkel schroefje tot complete badkamers: 120.000 producten op 18.000 vierkante meter en allemaal met laagste prijsgarantie. Er zijn 16 speciaalzaken, waaronder een complete watersportafdeling, een grote afdeling verlichting, een tuincentrum, en bovendien, als enige Bauhaus, heeft Bauhaus Venlo een complete dierenafdeling. Maar het belangrijkste is misschien wel dat Bauhaus garandeert dat er mensen op de vloer staan die weten waar ze het over hebben. Ervaren vakmensen die je kunnen adviseren over de producten en de klus die je wilt uitvoeren.

|Doorsturen