Internationale jongeren zoeken Limburgs gastgezin

Luiz (15) en Higor (17) uit Brazilië, Chi-Chi (18) uit Taiwan en Pumipat (16) uit Thailand komen half september met uitwisselingsorganisatie Travel Active naar Nederland om onze taal en cultuur te leren kennen. Allen komen voor een periode van tien maanden en zijn ingedeeld in de regio Limburg. We zijn met spoed op zoek naar gezellige gastgezinnen voor deze avontuurlijke jongeren. Ook tijdelijke gastgezinnen, single-ouders en gezinnen zonder kinderen zijn van harte uitgenodigd te reageren.

Luiz doet aan volleybal en voetbal. Hij is een slimme, verantwoordelijke jongen. Higor is heel sportief en doet onder andere aan Muay Thai, fietsen en zwemmen. Hij is heel sociaal, maakt gemakkelijk vrienden. Higor is allergisch voor dierenharen. Chi-Chi is gek op dansen, speelt piano en houdt van kezen en naar muziek luisteren. Ze omschrijft zichzelf als ‘gelukkig’ en redelijk netjes. Pumipat (bijnaam Pu) wil graag lid worden van een lokale basketbalvereniging in Nederland. Ook doet hij aan Muay Thai. Hij is kalm, vriendelijk en ruimdenkend.

De internationale jongeren zullen naar een middelbare school in de buurt van hun gastgezinnen gaan.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland onder het kopje ‘Overzicht buitenlandse studenten’ stellen de jongeren zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiolimburg@travelactive.nl of bellen met 06-12586382 (geen what’s app).

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties