Algemeen

Informatieve avond in Roermond met als thema: “Er bestaat geen ongeneeslijk!” Bruno Gröning (1906-1959)


De buitengewone genezingen die door Bruno Gröning (1906-1959) plaatsvonden, hebben een nieuw tijdperk van genezing langs natuurlijke weg ingeleid.
Genezen personen vertellen hoe ze gezond zijn geworden. Sprekers geven de kennis van Bruno Gröning door, zodat iedereen zijn uitspraak: "er bestaat geen ongeneeslijk!" kan ervaren.


De informatieve avond vindt plaats op maandag 8 oktober a.s. om 19.30 u (tot ca. 21.30 u) in Trefcentrum "de Soos", Past. Ramakersstraat 5, 6042 KG Roermond-Maasniel.
Entree vrij en vrijblijvend, een gift is welkom.

Kan een ziek mens genezen langs natuurlijke weg?
Ja, dat is mogelijk, alhoewel er nooit van artsenbezoek of inname van medicamenten wordt afgeraden of medisch advies wordt gegeven. Mensen die te horen krijgen: "ongeneeslijk, chronisch, je moet er maar mee leven", kunnen door opname van een natuurlijke kracht die in de kosmos aanwezig is alsnog genezen. Bruno Gröning noemde deze kracht "Heilstrom", maar deze is ook bekend als vis vitalis, prana of chi. Het gaat om een complementaire mogelijkheid tot genezing en hulp. Het een sluit het ander niet uit.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bruno Gröning liet een kennis na over het opnemen van een natuurlijke genezende kracht. Hij vergeleek het lichaam met een batterij. Dagelijks verliest de mens (levens) energie door werken, denken en (negatief) spreken. De batterij raakt leeg en moet weer opgeladen worden, maar de mens weet vaak niet hoe. Bruno Gröning zei: “Zie mij maar als transformator die deze natuurlijke kracht zodanig transformeert, zodat de mens ze weer kan ontvangen. Niet IK genees, maar HET geneest, de Goddelijke kracht.!”
Deze energie is noodzakelijk in ons dagelijkse leven, maar wordt uit onwetendheid niet of onvoldoende opgenomen. Een auto of mobiele telefoon werkt ook niet wanneer de batterij leeg is. Zo kan ook een krachteloos lichaam zijn taken niet meer vervullen, met als gevolg vermoeidheid, stress, burn-out, verslavingen, depressies, allergieën, chronische ziekten, paniekaanvallen, angsten en zorgen. Dit alles leidt tenslotte tot de ziekte. Echter het geloof in het goede en in de gezondheid is voorwaarde, evenals de wil om gezond te worden!

Documentairefilms om alvast in de agenda te noteren:

Op 3 november en 8 december 2018 vinden er in Trefcentrum "de Soos" ook gratis vertoningen plaats van de 5 uur durende documentairefilm (3 delen van ca. 1,5 uur met telkens een pauze van 30-45 min) "Het fenomeen van de genezingen" en op 26 januari 2019 de documentairefilm "Het fenomeen Bruno Gröning", deze als hommage aan de 60e sterfdag van Bruno Gröning op 26 januari 1959. Aanvang telkens om 11.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie Bruno Gröning-Vriendenkring
Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen 0475 - 326068 of een e-mail sturen naar netherlands@bruno-groening.org of www.bruno-groening.org/nederlands.

 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Tomatenplanten

  Klein aantal tomatenplanten te koop. Nog 5 verschillende soorten aanwezig, allen zeer smaakvol. € 0,75 per stuk Lees meer
 • Headline 1

  Oude wielren-racefietsen gezocht

  Oude Race-/wielrenfietsen gezocht. Wilt u uw oude wielren-/racefiets kwijt of staat die in de weg, ik kom hem graag bij u ophalen. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop: grijs baby badje

  Te koop aangeboden: grijs baby badje. Zo goed als nieuw. Ophalen Lees meer
 • Headline 1

  Boek - 1000 vragen over 9 maanden

  Te koop aangeboden: 1000 vragen over 9 maanden.Samenvatting Wanneer je (voor het eerst) in verwachting bent, komen er vaak honderden vragen in je op. Wat verandert er allemaal in je lichaam? Moet je je eetpatroon aanpassen? Wat is de beste manier om te bevallen en hoe verloopt een bevalling eigenlijk?In dit boek komen alle vragen aan bod die zich tijdens de negen maanden en de kraamperiode kunnen voordoen. Dankzij het uitgebreide trefwoordenregister vind je op elke vraag makkelijk het antwoord. Door middel van de bijgeleverde schijf is het mogelijk om precies bij te houden in welke week de zwangerschap is en wanneer het kindje geboren zal worden.In de 20 jaar na het verschijnen van de eerste editie van 1000 vragen over de negen maanden, is het uitgegroeid tot een standaardwerk op het gebied van zwangerschap en geboorte. Ook voor deze editie is de tekst weer bijgewerkt en aangepast aan de huidige omstandigheden.Wiebe Braam en Aart Leemhuis zijn beiden huisarts, respectievelijk te Harskamp en Castricum. Zij schreven dit boek in samenwerking met gynaecoloog J.I. Puyenbroek en verloskundige Ida van der Meulen. Lees meer
 • Headline 1

  Baby box - met lade en op wielen

  Te koop aangeboden: baby box.Afmetingen L x B x H: 100cm x 80cm x 90cm.De box heb ik zelf voorzien van wielen zodat deze makkelijk te verplaatsen is.Ophalen. Lees meer

Laatste reacties