Algemeen

Beleef historie op de Springfair in Wessem

Door Gilsing lokale media

Tijdens de Springfair op 29 April worden de straten van Wessem bemand met talrijke standhouders die diverse vormen van creativiteit, hobby en kunst vertegenwoordigen.

Het thema van de Springfair editie 2018 is gebaseerd op “het leven zoals het vroeger was”. U waant zich in de historische kern van Wessem terug in de tijd. In de schuren en binnenplaatsen vinden presentaties en demonstraties van unieke oude ambachten plaats. Ook worden diverse machines uit het boerenleven van vroeger weer in werking gesteld.
De straten zullen weer worden gevuld met geluiden van weleer; van paard met koets, tot aan oldtimer tractoren, brommers en auto’s uit de goede oude tijd. In de vroege middag wordt er een defilé gereden met deze voertuigen.
Het bourgondische karakter van deze regio komt ook ruimschoots aan bod. Over de gehele route kunt u genieten van verse streekproducten die tegen de achtergrond van live-muziek kunnen worden genuttigd.

|Doorsturen

Uw reactie


Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  twee vouwfietsen met 6 versnellingen

  twee vouwfietsen met 6 versnellingen. Zijn als nieuw. Ideaal voor caravan-/bootbezitter. Zie foto. Lees meer
 • Headline 1

  Vouwfiets

  Mini vouwfiets Nexus 3 versnellingen 2 jr. oud i.z.g.s.t. Tel: 0475-329927 of 06-15616625 Lees meer
 • Headline 1

  te koop Gazelle damesfiets

  Damesfiets Gazelle Medeo Frame: aluminium Remsysteem: rollerbrakes voor- en achter Slot: stevig ringslot (ART gecertificeerd) Versnellingen: 24 Framehoogte:54 cm 2 sleutels extra: nieuw SG lab zadel van 60eu handig boodschappenmandje. weinig gebruikt en niet van nieuw te onderscheiden. tel. 06-12482137 Lees meer
 • Headline 1

  Kinder heksenjurk

  Heksenjurk maat 152, met hoed en bezem Lees meer
 • Headline 1

  3 jonge konijntjes

  wij zijn 8 weken en mogen ons nestje verlaten, beide ouders aanwezig, ook ingeent, maar wij nog niet. zowel mannetje als vrouwtjes erbij Lees meer

Laatste reacties